Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Lučkog

Gužve na cestama rastu: Lančani sudar na A1, vozi se usporeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na glavnim cestovnim pravcima promet je pojačan, a osobito je gust u smjeru mora. Evo koje su, za sada, kritične točke...

Zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila na dionici autoceste A1 Zagreb-Jastrebarsko, oko 500 metara nakon naplate Lučko u smjeru mora, vozi se usporeno preticajnim trakom, javio je u 8,50 sati Hrvatski autoklub (HAK), pozivajući vozače da nailaskom na mjesto nesreće voze prilagođenom brzinom i ne usporavaju promet kako bi se izbjegli dodatni zastoji.

Pročitajte i ovo Na autocesti Zagreb - Beograd zbog snijega i vjetra došlo do sudara - 2 Hitne službe na terenu FOTO Niz sudara na autocesti između Beograda i Zagreba: Snijeg zatrpao kolnik, kamion se okrenuo za 180 stupnjeva Ilustracija Vozio gotovo 200 Pijan i bez vozačke divljao autocestom

Na glavnim cestovnim pravcima promet je pojačan, a osobito je gust u smjeru mora.

Kasni li vam ili je otkazan vlak, autobus ili avion, za to imate pravo na naknadu!

U koloni, usporeno, vozi se na sljedećim dionicama cesta: na A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2, na A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Oštrovica u smjeru Krčkog mosta, na A4 od čvora Popovec u smjeru Zagreba (kolona vozila koja se kreće duga je oko 3 km), na zagrebačkoj obilaznici od čvora Buzin u smjeru naplate Lučko kolona vozila duga je oko 3 km, a iz smjera Jankomira oko 5 km.

Usporeno se vozi i od rotora Remetinec duž Jadranske avenije, u smjeru naplate Lučko.

Promet je pojačan i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, riječkoj obilaznici od tunela Burlica u smjeru Krčkog mosta, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, Istarskom ipsilonu, trajektnim lukama i na graničnim prijelazima.

Magla, mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Slavoniji.

Na dionici autoceste A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići zbog vjetra brzina vožnje ograničena je na 80 km/h.

Pojačan je ulazak putničkih vozila na graničnim prijelazima Macelj, Karasovići i Metković, a izlazak na Bajakovu i Slavonskom Brodu.

Promet teretnih vozila pojačan je na izlasku na graničnom prijelazu Bajakovo.

Trajekti i katamarani plove redovito. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene