Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojačan promet

Krećete li na put, evo GDJE SU KOLONE ...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je promet na cestama diljem Hrvatske, neke su ceste zatvorene zbog prosvjeda, a ponegdje ima kolona.

Vrlo je gust promet na autocesti A4 Zagreb-Goričan gdje je pred naplatom Sveta Helena kolona 500 m, na autocesti A3 Bregana-Lipovac od čvora Jankomira prema čvoru Lučko gdje je kolona je 1 km te na na A1 od Zagreba prema čvoru Bosiljevo, priopćio je Hrvatski auto-klub.

Zabrana za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas je do 14 sati i sutra, u nedjelju, od 12 do 23 sat na važnijim državnim cestama. Na autocestama i na državnoj cesti D1 nema zabrana.

Zbog prosvjeda zatvoreni su: - na autocesti A3 Bregana-Lipovac, ulazni i izlazni kraci na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet se preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod), - D7 u Velikoj Kopanici, Čemincu te dio D7 prema ulazu na A5 u čvoru Đakovo (ulazak na A5 je moguć iz smjera Piškorevaca), - D51 u Novoj Gradiški, - D55 Županja-Orašje, - D515 na dionici Potnjani- Bračevci ( obilazak Satnica Đakovačka- Gorjani- Krndija).

Na državnoj cesti D34 u Medincima vozi se jednim trakom.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: ulazak Macelj i Metković, a izlazak Kaštel.

Trajekti plove redovito. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SEZONA U PUNOM ZAMAHU Gužve i zastoji na cestama: Pojačan promet prema kopnu, najviše vozila ide prema Zagrebu Slika nije dostupna LJETO U PUNOM JEKU Gužve na autocestama prema moru: HAC poslao važno upozorenje vozačima

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene