Šalabahter za saborske zastupnike (Foto: Patrik Macek/PIXSELL/screenshot)
Šalabahter za saborske zastupnike (Foto: Patrik Macek/PIXSELL/screenshot)

Podsjetimo, izbor predsjednice Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa bio je neuspješan, jer je Nataša Novaković dobila 75 od potrebnih 76 glasova, a za Daliju Orešković glasalo je njih 46.


Mostovac Nikola Grmoja na svojoj je Facebook stranici objavio fotografiju šalabahtera s imenima kandidata za članove Povjerenstva o sprečavanju sukoba interesa.

Vezani članci Andrej Plenković, Nikola Grmoja, Božo Petrov (Foto: Pixell) MOST bocnuo HDZ: "Jel' ste se stisli?", HDZ nije ostao dužan: "Stislo je vas odavno" Sudnica (Foto: Dnevnik.hr) Apsurdna situacija na natječaju za Visoki kazneni sud: Suci ocijenjeni prema nevažećim pravilima, a ministar tvrdi - to nije protuzakonito

Kako je napisao, šalabahter pripada HDZ-ovcima i HNS-ovcima.

Na papiriću koji je Grmoja fotografirao kao predsjednica navedena Nataša Novaković, a ostali članovi su Aleksandra Jozić-Ileković, Davorin Ivanjek, Tončica Božić i Tatijana Vučetić.

Podsjetimo, izbor predsjednice Povjerenstva bio je neuspješan, jer je Novaković dobila 75 od potrebnih 76 glasova, a za Daliju Orešković glasalo je njih 46.