Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POVJERENSTVO ZA SUKOB INTERESA

(Neuspješna) stranačka stega: Grmoja objavio šalabahter s imenima za koja su HDZ-ovci i HNS-ovci morali glasati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podsjetimo, izbor predsjednice Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa bio je neuspješan, jer je Nataša Novaković dobila 75 od potrebnih 76 glasova, a za Daliju Orešković glasalo je njih 46.

Mostovac Nikola Grmoja na svojoj je Facebook stranici objavio fotografiju šalabahtera s imenima kandidata za članove Povjerenstva o sprečavanju sukoba interesa.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Oglasio se i Grmoja Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca'' Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja program predstavio Grmoja Most ima prijedlog za smanjenje jedne od najvećih ovisnosti: "Zabranit ćemo reklamiranje i ograničiti broj aparata"

Kako je napisao, šalabahter pripada HDZ-ovcima i HNS-ovcima.

Na papiriću koji je Grmoja fotografirao kao predsjednica navedena Nataša Novaković, a ostali članovi su Aleksandra Jozić-Ileković, Davorin Ivanjek, Tončica Božić i Tatijana Vučetić.

Podsjetimo, izbor predsjednice Povjerenstva bio je neuspješan, jer je Novaković dobila 75 od potrebnih 76 glasova, a za Daliju Orešković glasalo je njih 46.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene