Šalabahter za saborske zastupnike (Foto: Patrik Macek/PIXSELL/screenshot)
Šalabahter za saborske zastupnike (Foto: Patrik Macek/PIXSELL/screenshot) Foto: Patrik Macek/PIXSELL/screenshot

Podsjetimo, izbor predsjednice Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa bio je neuspješan, jer je Nataša Novaković dobila 75 od potrebnih 76 glasova, a za Daliju Orešković glasalo je njih 46.


Mostovac Nikola Grmoja na svojoj je Facebook stranici objavio fotografiju šalabahtera s imenima kandidata za članove Povjerenstva o sprečavanju sukoba interesa.

Vezani članci Davor Bernardić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Oporba za kaos u obrazovnom sustavu najodgovornijim smatra Plenkovića: ''Divjak mora otići'' Sabina Glasovac (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Glasovac objasnila zašto danas podržava štrajk učitelja, a prije četiri godine kao profesorica nije štrajkala

Kako je napisao, šalabahter pripada HDZ-ovcima i HNS-ovcima.

Na papiriću koji je Grmoja fotografirao kao predsjednica navedena Nataša Novaković, a ostali članovi su Aleksandra Jozić-Ileković, Davorin Ivanjek, Tončica Božić i Tatijana Vučetić.

Podsjetimo, izbor predsjednice Povjerenstva bio je neuspješan, jer je Novaković dobila 75 od potrebnih 76 glasova, a za Daliju Orešković glasalo je njih 46.