Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glasnogovornik MOST-a danas je potvrdio ono što je i predsjednik HDZ-a rekao?


Na upit podupire li Most HDZ-ovog kandidata Milijana Brkića za ministra hrvatskih branitelja, Nikola Grmoja je kazao kako u Mostu očekuju ista pravila kao što je bilo u proceduri kada su se birali drugi ministri, a o svemu će odlučiti premijer Tihomir Orešković.

Vezani članci Ministar zdravstva Milan Kujundžić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Kujundžić i Petrov oslobođeni odgovornosti: Časni sud HLK-a odlučio da nisu povrijedili Kodeks Čelnici SDP-a, Živog zida i HDZ-a (Foto: Patrik Macek/Ivica Galovic/Pixsell) Stranke položile račune: Koja je najbogatija, a koja ima milijunski minus?

'Mi nismo imali nikakav poseban stav što se tiče gospodina Brkića, očekujemo da kandidati obave razgovore s premijerom koji će odlučiti', dodao je.

Zamoljen za kometar medijskih tvrdnji po kojima je HDZ, navodno, dao ultimatum Mostu da prihvati Brkićevu kandidaturu za ministra branitelja, glasnogovornik Mosta Grmoja je rekao da Most nije dobio nikakav ultimatum od strane HDZ-a, 'a to je i gospodin Karamarko demantirao', dodao je.