Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas ročište za mirenje

Ostojić podnio tužbe: Grmoja, Reljić, Vidović i drugi optuženi za klevetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je i najavio, bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić podnio je nekoliko tužbi na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu zbog klevete.

Ranko Ostojić je tužbe za klevetu podnio protiv glasnogovornika Mosta Nikole Grmoje, direktora zaštitarske tvrtke General Security Enimarka Ponjevića, bivšeg čelnika Službe za zaštitu ustavnog poretka (SZUP) Smiljana Reljića, HDZ-ova tajnika Odbora za branitelje Josipa Vidovića i protiv urednika i voditelja na Osječkoj TV Velimira Bujanca.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi Ivan Penava, Andrej Plenković Oglasio se i Grmoja Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca''

Grmoju, Ponjevića i Reljića Ostojić je tužio zbog javnih istupa u kojima su ga optužili za praćenje čelnika Mosta Bože Petrova, što je nakon provedene istrage USKOK demantirao. U tom je predmetu za danas na Općinskom kaznenom sudu zakazano ročište za mirenje.

Bivšeg čelnika SZUP-a Smiljana Reljića, inače sada glavnog savjetnika u tvrtci General Security, jer ga je nazvao nekoliko puta u javnim istupima nazvao lažljivcem. Josipa Vidovića tuži jer je, također u javnom istupu, Ostojića optužio da je 2002. godine napravio plan za uhićenje ili likvidaciju generala Ante Gotovine.

Ostojić je sudu predložio da Reljiću i Vidoviću izrekne novčanu kaznu od 400 dnevnica.

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene