Obavijesti Video Pretražite Navigacija
problem riješen ili zakrpan?

Na oštećenom pješačkom mostu u Zagrebu se ukazao i Bandić: Obećao da će do kraja dana šteta biti sanirana

MIlan Bandić obišao radove na Savskom mostu (Foto: Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba) - 3
MIlan Bandić obišao radove na Savskom mostu (Foto: Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba) - 3 Facebook/Milan Bandi? Gradona?elnik Zagreba
Aktualno Galerija MIlan Bandić obišao radove na Savskom mostu (Foto: Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba) - 1 MIlan Bandić obišao radove na Savskom mostu (Foto: Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba) - 1 Foto: Facebook/Milan Bandi? Gradona?elnik Zagreba MIlan Bandić obišao radove na Savskom mostu (Foto: Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba) - 3 MIlan Bandić obišao radove na Savskom mostu (Foto: Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba) - 3 Foto: Facebook/Milan Bandi? Gradona?elnik Zagreba MIlan Bandić obišao radove na Savskom mostu (Foto: Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba) - 2 MIlan Bandić obišao radove na Savskom mostu (Foto: Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba) - 2 Foto: Facebook/Milan Bandi? Gradona?elnik Zagreba Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +1 Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/6 >>
Na pješačkom mostu preko Save u Zagrebu u četvrtak se urušio se dio nogostupa. Na most je stigao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i kazao da će istog dana biti sanirana šteta na mostu.

Fotografiju rupe na mostu prva je objavila na društvenim mrežama građanska platforma 1postozagrad, a tijekom večeri je stanje na mostu došao provjeriti i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Pročitajte i ovo Nesreća u Baltimoreu Traje potraga za nestalima "Ovo je nezamisliva tragedija": Joe Biden najavio posjet Baltimoreu, a brod koji je izazvao rušenje mosta već je sudjelovao u jednoj nesreći Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa"

Gradonačelnik je kazao da će oštećenje na mostu biti sanirano do 21 sat. 

Podsjetimo, građanska je platforma 1postozagrad, nakon objave fotografija, istaknula da su oni još tijekom "lažne obnove koja je primjer predizborne obmane i ugrožavanja sigurnosti gradana ukazivali na potrebu stvarne obnove mosta".

Ubrzo je na lice mjesta stigla i policija, koje je urušeno područje ogradila trakama.

Iz Grada Zagreba su odgovorili da su odmah naložili Zagrebačkim cestama da osiguraju urušeni dio te počnu sanaciju.

Iako je već ranije tražilo podatke od grada Zagreba, ministarstvu oni nisu dostavljeni, pa na teren već u petak izlazi građevinska inspekcija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene