Na pješačkom mostu preko Save u Zagrebu u četvrtak se urušio se dio nogostupa. Na most je stigao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i kazao da će istog dana biti sanirana šteta na mostu.

Galerija


Fotografiju rupe na mostu prva je objavila na društvenim mrežama građanska platforma 1postozagrad, a tijekom večeri je stanje na mostu došao provjeriti i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Vezani članci Milan Bandić - 1 Bandić o napadu na policajca: "Najoštrije osuđujem ovaj bezočni čin nasilja" Zagrebački gradonačelnik borio se sa zaštitnom maskom - 7 Neće pa neće: Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uz velike muke ipak uspio staviti masku

Gradonačelnik je kazao da će oštećenje na mostu biti sanirano do 21 sat. 

Podsjetimo, građanska je platforma 1postozagrad, nakon objave fotografija, istaknula da su oni još tijekom "lažne obnove koja je primjer predizborne obmane i ugrožavanja sigurnosti gradana ukazivali na potrebu stvarne obnove mosta".

Ubrzo je na lice mjesta stigla i policija, koje je urušeno područje ogradila trakama.

Iz Grada Zagreba su odgovorili da su odmah naložili Zagrebačkim cestama da osiguraju urušeni dio te počnu sanaciju.

Iako je već ranije tražilo podatke od grada Zagreba, ministarstvu oni nisu dostavljeni, pa na teren već u petak izlazi građevinska inspekcija.

 

Javne svađe, nazivanje jedni drugih dječurlijom: U posljednjih pet godina, rad Živog zida poprimio je elemente prave sapunice