O nepravilnostima koje je državna revizija našla češljajući račune Grada Zagreba gradonačelnik kaže da ne zna ništa, ali vjeruje svojim suradnicima.

Galerija


Podsjetimo, sporno je trošenje novca iz proračunske zalihe u kojoj su sredstva namijenjena za elementarne nepogode i druge nepredvidive situacije. Tim novcem financirane su manifestacije poput izbora ljepote, Maratona lađa, nogometnih turnira u BiH. ''Što se tiče financija i pravila igre, pravilnostima i nepravilnostima to trebate pitati resornu pročelnicu, Danijelu Juroš Pećnik mislim da se zove, to je njen posao. Ona odgovara pred zakonom. A ja se time ne bavim, ja vam inače nisam završio ekonomiju. 

Vezani članci Zagrebački gradonačelnik na sjednici Gradske skupštine (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) ''Bandić će potrošiti stotinu tisuća kuna na izvanrednu sjednicu skupštine. Nema razloga zašto to ne bi moglo čekati.'' Milan Bandić (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Bandić o iseljavanju korisnika s Hipodroma: ''Između Zagreb Cityja i privatnih konja biram - Zagreb City''

Ja koliko znam da je sve napravljeno sukladno zakonu. Ako nije onda će odgovarat, svakako, ali mislim da je sve u redu sa zakonom jer ja svojim suradnicima vjerujem'', kazao je gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr