Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Vjerujem svojim suradnicima''

Bandić o nepravilnostima koje je utvrdila revizija: ''Ja se time ne bavim, ja vam inače nisam završio ekonomiju''

Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr)
Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
O nepravilnostima koje je državna revizija našla češljajući račune Grada Zagreba gradonačelnik kaže da ne zna ništa, ali vjeruje svojim suradnicima.

Podsjetimo, sporno je trošenje novca iz proračunske zalihe u kojoj su sredstva namijenjena za elementarne nepogode i druge nepredvidive situacije. Tim novcem financirane su manifestacije poput izbora ljepote, Maratona lađa, nogometnih turnira u BiH. ''Što se tiče financija i pravila igre, pravilnostima i nepravilnostima to trebate pitati resornu pročelnicu, Danijelu Juroš Pećnik mislim da se zove, to je njen posao. Ona odgovara pred zakonom. A ja se time ne bavim, ja vam inače nisam završio ekonomiju. 

Pročitajte i ovo Bandić smanjio proračun za djecu i mlade (Foto: Dnevnik.hr) Ne zamara se proračunom Tko ih je platio? Dok Milan Bandić slavi rođendan, ispred restorana dežuraju prometni redari Slika nije dostupna NEISPUNJENA OBEĆANJA A PRORAČUN TEŽI MILIJARDE Provjerili smo što je Bandić sve mogao napraviti, a nije

Ja koliko znam da je sve napravljeno sukladno zakonu. Ako nije onda će odgovarat, svakako, ali mislim da je sve u redu sa zakonom jer ja svojim suradnicima vjerujem'', kazao je gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene