O nepravilnostima koje je državna revizija našla češljajući račune Grada Zagreba gradonačelnik kaže da ne zna ništa, ali vjeruje svojim suradnicima.

Galerija


Podsjetimo, sporno je trošenje novca iz proračunske zalihe u kojoj su sredstva namijenjena za elementarne nepogode i druge nepredvidive situacije. Tim novcem financirane su manifestacije poput izbora ljepote, Maratona lađa, nogometnih turnira u BiH. ''Što se tiče financija i pravila igre, pravilnostima i nepravilnostima to trebate pitati resornu pročelnicu, Danijelu Juroš Pećnik mislim da se zove, to je njen posao. Ona odgovara pred zakonom. A ja se time ne bavim, ja vam inače nisam završio ekonomiju. 

Vezani članci Spomenik domovini, aerodrom u Istanbulu (Foto:Grad Zagreb/Getty) Primjećujete li sličnost? Budući Spomenik domovini prilično nalikuje jednom već izgrađenom objektu Sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Bandić na Skupštini: ''Samo budala želi slušati hvalospjeve na svoj račun, pa bih se ja poštedio tih slušanja''

Ja koliko znam da je sve napravljeno sukladno zakonu. Ako nije onda će odgovarat, svakako, ali mislim da je sve u redu sa zakonom jer ja svojim suradnicima vjerujem'', kazao je gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr