O nepravilnostima koje je državna revizija našla češljajući račune Grada Zagreba gradonačelnik kaže da ne zna ništa, ali vjeruje svojim suradnicima.

Galerija


Podsjetimo, sporno je trošenje novca iz proračunske zalihe u kojoj su sredstva namijenjena za elementarne nepogode i druge nepredvidive situacije. Tim novcem financirane su manifestacije poput izbora ljepote, Maratona lađa, nogometnih turnira u BiH. ''Što se tiče financija i pravila igre, pravilnostima i nepravilnostima to trebate pitati resornu pročelnicu, Danijelu Juroš Pećnik mislim da se zove, to je njen posao. Ona odgovara pred zakonom. A ja se time ne bavim, ja vam inače nisam završio ekonomiju. 

Vezani članci Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) "Pola pijem, pola šarcu dajem": Oporba tvrdi da za sljemensku žičaru i rotor nedostaje gotovo pola milijarde kuna Bandić smanjio proračun za djecu i mlade (Foto: Dnevnik.hr) Tko ih je platio? Dok Milan Bandić slavi rođendan, ispred restorana dežuraju prometni redari

Ja koliko znam da je sve napravljeno sukladno zakonu. Ako nije onda će odgovarat, svakako, ali mislim da je sve u redu sa zakonom jer ja svojim suradnicima vjerujem'', kazao je gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr