Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanader se vraća u Hrvatsku

Andrija Hebrang: 'Tko mu još vjeruje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko sud odluči da na ročištu 21. lipnja izruči Ivu Sanadera, kazao nam je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, tada je pitanje njegova povratka u zemlju stvar tehničke prirode.

Bivši stranački kolega Andrija Hebrang najavu Ive Sanadera samo je kratko prokomentirao riječima 'ma tko mu još vjeruje'.

Pročitajte i ovo Ivo Sanader (Foto: Dnevnik.hr) Svjedočili Rošin i Zubović Incident na suđenju: Sanader prigovorio sutkinji zbog načina postavljanja pitanja Slika nije dostupna Nova rasprava o nekretninama Obrana dopunila dokumentaciju za Sanaderovu obranu sa slobode

Naša policija trebala bi se dogovoriti s austrijskom. Procedura ne bi trebala trajati duže od nekoliko dana. Vesna Pusić, predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora, smatra kako slučaj Sanader nema nikakve veze sa završetkom pregovora sa Europskom unijom to je, kazala je, stvar pravosudnih procesa, a ne politike.

Uskok je već i tražio da ispita Sanadera, kazala je Pusić, u tom predmetu.  Jerko Rošin, inače prijatelj bivšeg premijera, veseli se što će se Ivo Sanader vratiti i dokazati, kaže, svoje poštenje. I sam mu je nekoliko puta rekao, kaže Rošin, da mora imati povjerenja u Hrvatsko pravosuđe te da će u Hrvatskoj imati pošteno suđenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene