Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GQ odabrao najlošije odjevenog muškarca

Gordon Brown najlošije odjeven muškarac u 2010.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema ocjeni časopisa za muškarce GQ, najlošije odjeven muškarac u 2010. bit će britanski premijer Gordon Brown, koji je prošle godine držao visoko treće mjesto na top listi najgore odjevenih muškaraca svijeta.

U objašnjenju stoji kako se za 'Brownov način odijevanja može reći da je odraz svega osim prvoklasnog primjera poznatoga britanskog stila'. No, britanskog premijera možda bi mogla utješiti činjenica da se među prvih deset najlošije odjevenih muškaraca svijeta u 2010. nalazi još nekoliko njegovih kolega iz političkog života. Visoko treće mjesto zauzima francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, a osmo sjevernokorejski lider Kim Jong-Il.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Slika nije dostupna Britanija: Brown bi bio bolji premijer od Camerona

Da stvar bude još gora, njegov vjerojatni protivnik u ovogodišnjoj utrci za premijersko mjesto, David Cameron iz Konzervativne stranke, zauzeo je osmo mjesto na popisu najbolje odjevenih muškaraca svijeta za 2010. godinu. Prvo mjesto pripalo je glumcu Robertu Pattisonu iz filmske sage o vampirima 'Sumrak'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene