Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I nemojte se ustručavati da kažete Boži Petrovu što mislite o njemu kada ga vidite, poručio je Maras na Facebooku.


SDP-ovac Gordan Maras na svom se službenom Facebook profilu okomio na čelnika Mosta. Učinio je to dan uoči konstituirajuće sjednice Sabora.

Vezani članci Nizozemska policija (Foto: AFP) VIDEO Užas u Nizozemskoj: Samostrelom s balkona pucao po ljudima, ubio dvoje. Policija ranila napadača Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, i Domagoj Mikić Dvije škole, dva incidenta: "Bojim se da se djeca u školi sve manje osjećaju sigurno, da se nasilje iz obitelji i društva prelijeva i tamo"

'Božo Petrov, do prije izbora se prodavao za novo lice hrvatske politike. Danas možemo vidjeti da je to bila laž. Po meni, nakon svega, on je od početka imao samo jednu misiju. Da pomogne HDZ-u da ponovno dođe na vlast. Od moralne vertikale do čovjeka koji se izgleda boji tajnog glasanja u Saboru, da ga Karamarko i Vaso gledaju da li je digao ruku za njih. Od toga da je Most mogao nadzirati i Sabor i Vladu, do toga da će HDZ imati i premijera i predsjednika Sabora. Uz pomoć Bože Petrova', napisao je Maraas i nastavio:

'Koja laž od početka, koja prevara. Ovo je gore nego Sanaderova jamstvena kartica. Tim Oreskovic (bez kvačica) je od početka bio u kombinacijama HDZ-a, sada će valjda samo privremeno, na godinu dana pričuvati Karamarku stolicu premijera, a on će ionako o svemu odlučivati. Ovo je čisti HDZ, onaj iz mandata od prije pet, šest godina. I nemojte se ustručavati da kažete Boži Petrovu što mislite o njemu kada ga vidite. Neću ni ja. Sutra ću mu reći u lice kada ga vidim da se srami kako je ovo izveo i da je on za mene lažov i prevarant. Ukoliko nemate priliku reći, napišite mu nešto, ima načina. Neka čuje Božo Petrov. Novo lice HDZ-ove politike', zaključio je.

 

Božo Petrov, do prije izbora se prodavao za novo lice hrvatske politike. Danas možemo vidjeti da je to bila laž. Po...

Posted by Gordan Maras on Sunday, 27 December 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook