Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatsku predstavlja Janez Janša

Gordan Jandroković: "Šteta je što predsjednik Milanović ne ide u Bruxelles, ne znam koji su razlozi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gordan Jandroković poručio je kako je šteta što predsjednik Milanović nije želio ići na sastanak Europskog vijeća u Bruxelles umjesto premijera Plenkovića.

Predsjednik Sabor Gordan Jandroković osvrnuo se na odluku predsjednika Milanovića, koji je odbio ići u Bruxelles umjesto koronavirusom zaraženog premijera, nakon čega je dogovoreno kako će Hrvatsku na Europskom vijeću danas predstavljati slovenski premijer Janez Janša

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika

"Drago mi je da je predsjednik Vlade pozvao predsjednika Republike i ponudio mu da ide umjesto njega u Bruxelles na sjednicu Europskog vijeća. Bez obzira na prijepore koji su se događali u posljednjih nekoliko tjedana, bitno je da postoji dijalog između dva ključna čovjeka u državi kad su važne državne stvari u pitanju", kazao je Jandroković.

Kazao je kako ne zna koji su točno razlozi zbog kojih je Milanović odbio poziv.

"Šteta je što predsjednik Milanović nije u Bruxellesu. Bilo bi dobro od njega saznati koji su razlozi. Ne bih u ovom trenutku htio prosuđivati niti davati konačnu ocjenu jer ne znam razloge koji su doveli do toga da ne ide u Bruxelles", rekao je Jandroković nakon polaganja vijenca na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene