Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregovori o Vladi

Jandroković o kontaktima sa Živim zidom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Goran Jandroković, desna ruka Andreja Plenkovića, izjavio je kako je Most strateški partner HDZ-a.

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković rekao je u četvrtak da njegova stranka osim s Mostom, kojega smatra strateškim partnerom, nema nikakvih službenih kontakata s drugim strankama u dogovorima oko sastavljanja nove Vlade.

Pročitajte i ovo Crobarometar 25.03.2024. - 2 Istraživanje Dnevnika Nove TV HDZ se oglasio o rezultatima Crobarometra: "Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva" Andrej Plenković Gong analizirao HDZ botovima napada oporbu i građane: "Takvim se metodama koristio i Aleksandar Vučić"

"Nema nikakvih službenih kontakata osim s Mostom. Strateška odluka HDZ-ovih stranačkih tijela je da je naš prvi partner Most", kazao je Jandroković novinarima ispred središnjice HDZ-a, upitan kontaktiraju li s HSS-om i drugim strankama.

"HDZ-ov strateški partner je Most i mi se toga držimo", dodao je i poručio kako je sada prerano govoriti hoće li nova Vlada imati značajniju većinu u Saboru od potrebnih 76 zastupnika.

Naglasio je kako u pregovorima HDZ-a i Mosta sve ide po planu, da su osobe zadužene za kontakt između te dvije stranke svakodnevno u vezi, te da se za ponedjeljak priprema idući sastanak stranačkih vodstava.

Jandroković je opovrgnuo medijske informacije da je iz HDZ-a bilo kontakata sa Živim zidom, kako je to na svom facebook profilu napisao jedan od čelnika Živog zida Ivan Pernar.

"To nije točno. Ima različitih informacija u medijima, ali postoje ljudi koji su zaduženi za kontakte i govore u ime HDZ-a i jedan sam od njih. Službenih kontakata i onih neslužbenih nije bilo", rekao je. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene