Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Glavaša zbog zdravstvenih tegoba pregledali liječnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog zdravstvenih tegoba i bolova u prsištu danas prijepodne Branimira Glavaša su u osječkom zatvoru, u kojemu se nalazi od 17. travnja, pregledali liječnici, izvijestio je Miroslav Rožac, glasnogovornik Županijskog suda u Osijeku.

Glavaša su pregledali dr. Aleksandar Včev, predstojnik Interne klinike KBO-a, koji je bio šef liječničkog konzilija dok se Glavaš nakon puštanja iz zagrebačkog pritvora liječio u toj bolnici, te zatvorski liječnik dr. Zvonko Kovač. 

Pročitajte i ovo Provjereno: Dom zdravlja - 1 Tko će nas liječiti? Ženi sa slomljenim kukom htjeli dati samo tabletu, ali ni nju nisu imali: "Samo su ispunili papirologiju i pozdravili se s nama" Plakat ispred doma zdravlja Nelojalna konkurencija Plakatima vrbuju liječnike, razljutili ostatak Hrvatske: ''Ljuti me i žalosti. Ne znam koji bih sad izraz upotrijebio''

Dolazak dr. Včeva u zatvor odobrio je sudac Darko Krušlin, koji će voditi suđenje Glavašu i šestorici optuženih za ratni zločin u Osijeku, kazao je Rožac.

Dr. Včev je izjavio kako je Branimira Glavaša pregledao zajedno sa zatvorskim liječnikom, te da je dogovoreno da se Glavašu priključi aparat za 24-satno praćenje rada srca, da se naprave određeni laboratorijski nalazi, a prepisani su mu i odgovarajući lijekovi koje će odmah početi uzimati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene