Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Glavaš došao na suđenje za 'garažu' i 'selotejp'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branimir Glavaš, prvooptuženi u slučajevima 'garaža' i 'selotejp', jutros se, unatoč pogoršanom zdravstvenom stanju izazvanom štrajkom glađu, pojavio na zagrebačkom Županijskom sudu, gdje mu se sudi za zločine nad srpskim civilima u ratnom Osijeku.

Na sudu se neslužbeno doznaje da je Glavaš u zgradu na Zrinjevcu došao nešto prije 9 sati te da je u vidno lošijem stanju nego na zadnjoj raspravi održanoj prije božićnih blagdana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SVAĐE I OPTUŽIVANJA POTRESI U HDSSB-u Glavaš optužio Burića za "analni alpinizam" Slika nije dostupna Nije htio ispasti kukavica Drmić: Predao sam Jurišiću 70.000 eura za pomoć Glavašu

Suđenje Glavašu i njegovim suoptuženicima nastavljeno je iznošenjem obrane Dine Kontića. Uz Glavaša i Kontića na optuženičkoj klupi su i Ivica Krnjak, Gordana Getoš Magdić, Mirko Sivić, Tihomir Valentić i Zdravko Dragić.

Branimir Glavaš već dva mjeseca štrajka glađu tražeći da se brani sa slobode. Vrhovni sud je u petak, 4. siječnja odbio njegovu žalbu na odluku Županijskog suda u Zagrebu o produljenu pritvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene