Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Josip Friščić te potpredsjednik vlade Gordan Jandroković izjavili su danas da vladajuća koalicija još nije dogovorila datum parlamentarnih izbora, a odgovarajući na novinarski upit nakon obilježavanja Dana antifašističke borbe u Brezovici, Friščić je dodao i kako bi dogovor o tome mogao biti postignut već idući tjedan.


Novinare je zanimalo je li, kako navode danas neki mediji, dogovoreno da datum parlamentarnih izbora bude krajem listopada ili početkom studenoga ove godine. 'Nije dogovoreno i kada bude, na vrijeme ćemo to obznaniti.

Vezani članci Slika nije dostupna HSS priželjkuje izbore u studenom, u petak pregovaraju s HDZ-om Slika nije dostupna Friščić bolestan, nije bilo sastanka koalicije o datumu izbora

Vjerujem da do dogovora neće dugo proći', rekao je Friščić, koji, kaže, predviđa da bi to moglo biti dogovoreno već idućeg tjedna. I potpredsjednik vlade Gordan Jandroković, odgovarajući na isti upit, rekao je da datum izbora još nije dogovoren. (Hina)