Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olujno nevrijeme

FOTO Vjetar odnio krov osnovne škole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olujni vjetar koji je jučer kasno poslijepodne pogodio Hrvatsku rušio je drveća, električne stupove, a u Ivancu je uništen dio krova tamošnje osnovne škole.

Olujni vjetar pogodio je područje cijele Krapinsko-zagorske županije od Klanjca do Konjšćine, rušena su stabla i električni stupovi. Olujni vjetar odnio je oko 500 metara četvornih krova ivanečke OŠ, potvrđeno je u Centru 112 Varaždin.

Pročitajte i ovo Olujno jugo na području Splita - 2 Snažno jugo Obustavljena plovidba katamarana i mnogih trajekata u okolici Splita: Pogledajte o kojim se linijama radi Poplava u Francuskoj Velika tragedija Oca i dvoje djece odnijela poplava dok su pokušavali prijeći most: Sedmero ljudi nestalo u velikoj oluji koja je pogodila europsku zemlju

>> VIDEO 150 poziva građana: Stabla padala po automobilima, vjetar nosio crijepove!

Podsjetimo, Hrvatsku je jučer zahvatilo olujno nevrijeme. 'Hrvatsku je zahvatio frontalni poremećaj koji je zbog vrućeg tla i visokih temperatura imao pojačano djelovanje', kazao je meteorolog Darijo Brzoja.

Nakon olujnog nevremena koja je zemlju pogodilo jučer, sutra će prevladavati sunčano te vrlo toplo i vruće. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, na Jadranu umjerena, ponegdje i jaka bura, poslijepodne će prolazno okrenuti na sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 20, na Jadranu od 20 do 25, a najviša dnevna od 25 do 30, na Jadranu od 30 do 35 °C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene