Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao strah

FOTO/VIDEO Splitski vatrogasci gotovo dva sata spašavali mačića, evo kako im je zahvalio

Aktualno Galerija Vatrogasci spasili mačića Vatrogasci spasili mačića Foto: DNEVNIK.hr Vatrogasci spasili mačića Vatrogasci spasili mačića Foto: DNEVNIK.hr Vatrogasci spasili mačića Vatrogasci spasili mačića Foto: DNEVNIK.hr Vatrogasci spasili mačića Vatrogasci spasili mačića Foto: DNEVNIK.hr +0 Vatrogasci spasili mačića Galerija 1/5 >>
Velika pohvala splitskim vatrogascima stigla je od građanke kojoj je u autu zapeo mačić. Kad su ga izvukli zahvalio im se na presladak način.

Splitski vatrogasci izašli su danas na teren kako bi pomogli jednom mačiću. Na semaforu se od straha uvukao ispod auta i više nije mogao izaći.

Nakon što su ga gotovo dva sata izvlačili mačić je spašen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U akciji HGSS-ovci nakon poziva građana krenuli u hitno spašavanje paraglajdera, ali kad su došli na lice mjesta, dočekao ih je obrat: "Da, dobro ste pročitali..."

"Ovim putem bi im se zahvalila i naravno kao Splićanka potvrdila da se radi o divnim ljudima koji su spremni pomoći u svakom trenutku i u bilo kakvoj nezgodi", rekla je žena u čije auto se zavukao.

A vatrogascima je zahvalio i mačić. Dok su ga snimali glasno je i radosno zamijaukao kao da govori hvala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene