Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U akciji

HGSS-ovci nakon poziva građana krenuli u hitno spašavanje paraglajdera, ali kad su došli na lice mjesta, dočekao ih je obrat: "Da, dobro ste pročitali..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska gorska služba spašavanja objavila je neobičan prizor koji ih je dočekao nakon što su ih građani zvali da je paraglajder zapeo na litici.

HGSS je na svojem profilu na Twitteru objavio da su u postaji Makarska zaprimili dojavu o paraglajderu koji visi s litice

 

 

"U 15:27 na dežurni telefon HGSS stanice Makarska pristiže dojava putem službe 112 o palom paraglajderu u litici između sela Kotišina i Makar! Naime, mještani sela Makar primijetili su kako na predjelu Biokova, preko kojega obično prelijeću ljubitelji ovog sporta, nepomično stoji "krilo" za koje se odmah posumnjalo kako se radi o unesrećenom", napisali su iz HGSS-a.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dojavio varaždinski HGSS Paraglajder pao na stablo na području Ravne Gore: "Zapeo je na granama"

Međutim, kada su došli na mjesto "spašavanja", ustanovili su da nije riječ o paraglajderu, već o vatikanskoj zastavi koju su tamo odnijeli baloni.

Pročitajte i ovo HGSS u akciji HGSS u akciji Ova je njuškica spasila život muškarcu: "Nestala osoba je vraćena svojim bližnjima"

"Da, dobro ste pročitali, baloni su odlučili uzeti stvar u svoje ruke", našalili su se HGSS-ovci u svojoj idućoj objavi i naglasili da su se njihovi kolege uputili ukloniti zastavu. 

Čini se da je vatikanska zastava puštena povodom proslave zaštitnika grada sv. Duje, koja se danas održala u Splitu.

"Sv. Duje, zaštitnik grada Splita, na taj se način "poigrao" te uključio i HGSS stanicu Makarska u proslavu. Ovim putem ostaje još samo poželjeti svim Splićankama i Splićanima sretan blagdan sv. Dujma", poručili su duhoviti HGSS-ovci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene