Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SNIMKE NADZORNIH KAMERA

Tko je pokrao Rimca, izumitelja električnog auta Concept One?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedavno ga je zgrozilo stanje u kojem mu je vraćen automobil iz Saudijske Arabije, a sada se susreo s novom nevoljom. Iz jednog od skladišta izumitelju Mati Rimcu ukrali su tri seta felgi.

Nakon što mu je, prilikom pokušaja plasmana električnog automobila Concept One na arapskom tržištu, iz Saudijske Arabije automobil vraćen pun ogrebotina, mačjeg i ptičjeg izmeta, poduzetni hrvatski izumitelj Mate Rimac susreo se s novim problemima, ovoga puta u Lijepoj našoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Ilustracija Policija upozorava Hrvatskom haraju dvije žene koje mame građane uz pomoć podmuklog trika: Kada uđu u stan, počinje masaža, a onda kreće akcija

>> Carina S. Arabije auto mu držala više od 3 mjeseca, vraćen prljav i izgreban!

'U petak su nam provalili u jedno od skladišta u firmi i ukrali tri seta felgi', požalio se Rimac na svom Facebook profilu. Napisao je i da su nadzorne kamere zabilježile vozilo s poduljom prikolicom kojim je počinjena krađa. Nestale su felge koje pripadaju dvama BMW-ima i jednom Audiju.

'Ukradena su i dva Citroena C1 karambola, uz druge sitnice', napisao je još Rimac, tražeći od svih koji imaju pristup njegovom Facebook profilu bilo kakve informacije o lopovima.

Priložio je i dokaz o krađi - nekoliko 'screenshotova' sa snimke nadzorne kamere.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene