Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan ulov

FOTO: Ribari u Velebitskom kanalu uhvatili jelena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su podigli mreže iz Velebitskog kanala, ribari Nikola i Jure Vulić krenuli su natrag prema Svetoj Mariji Magdaleni, ali tada su opazili jelena koji je plivao nedaleko od njihovog broda.

Pretpostavlja se da je jelen pobjegao s Velebita jer ga je nešto preplašilo i krenuo plivajući prema otoku Pagu. Otac i sin Vulić odlučili su ga spasiti zaključivši kako će sigurno uginuti ako ga ostave da pliva. Prihvatili su ga za rogove i polako vozeći čamac dovukli na obalu. Bojali su se da bi ih, pokušaju li ga podignuti u čamac, mogao prevrnuti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga Policija - 1 Istrage u tijeku Bizarne krađe u dijelu Hrvatske: Za što su lopovima trebali jelena i crkveno zvono?

Jelen je, kada su stigli do obale, bio vidno preplašen i iscrpljen, a tresao se od hladnoće. Ribari, koji su ujedno i lovci, pozvali su lovce iz društva jer su mislili da je životinja pobjegla iz njihovog lovišta. Pozvali su i veterinara, ali se jelen ipak nakon sat vremena odmaranja u plićaku oporavio i otrčao prema Velebitu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene