Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vikend prognoza

Evo tko će danas uživati u suncu, a tko baš i ne!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas će biti pretežno sunčano, sparno i vruće, a u mnogim krajevima i vrlo vruće. No u Zagrebu su poslijepodne mogući pljuskovi.

U većini Hrvatske danas će biti vruće i sparno s temperaturama između 31 i 36 stupnjeva Celzijusa. Kasno poslijepodne i navečer u krajevima uz granicu sa Slovenijom mala mogućnost za ponegdje jači razvoj oblaka uz pljusak i grmljavinu.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje ovaj tjedan otkriva meteorolog Nikola Vikić-Topić

U Zagrebu je kasno poslijepodne i navečer mala mogućnost za lokalne pljuskove i grmljavinu.

Na moru će i sutra biti sunčano i vruće. U kopnenom području sredinom dana i poslijepodne očekuje se prolazno naoblačenje s lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegdje je moguće i jače nevrijeme. Jutarnja temperatura bit će između 16 i 21, na Jadranu od 22 do 27, a najviša dnevna od 30 do 35°C, u Slavoniji i Dalmaciji ponegdje i viša.

>> Vraća se dugo toplo ljeto! Donosimo detaljnu prognozu!

U Zagrebu će i sutra i u ponedjeljak biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a mogući su i lokalni pljuskovi i grmljavina, najvjerojatnije sutra poslijepodne. Jutarnja temperatura oko 20, a najviša dnevna u nedjelju oko 33, u ponedjeljak oko 29°C.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene