Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon...

Vraća se dugo toplo ljeto! Donosimo detaljnu prognozu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Idete li za vikend na more - možete odahnuti! Vraća se pravo ljeto!

Od vikenda će i ostatak hrvatske ponovo uživati u pravom ljetnom vremenu. Ipak, od velike želje za suncem, ne treba zaboraviti i njegovu štetnu stranu. Zato oprezno s povratkom sunčanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena Nevrijeme iznad Slovenije i Hrvatske Upaljen žuti alarm VIDEO Nevrijeme poharalo Sloveniju, padala tuča promjera 3 centimetra: Kiša i vjetar stigli do Hrvatske

U priloženom videu pogledajte i prognozu naše Ane Bago i saznajte kakvo nas virjeme očekuje idućih dana.

Na jug zemlje sunce se vratilo već danas pa su splitske i dubrovačke plaže bile vesele i pune kupača. Na kontinentu Osječane je okupao možda i posljednji u nizu ljetnih pljuskova.

Vodeni sportovi, uživanje u ljetnom romanu ili brčkanje u plićaku. Svatko je imao svoj gušt i način kako provesti dan na suncem okupanim Bačvicama. Bicikliranje i popodnevnu šetnju na promenadi Osječanima je pokvario iznenadni prolom oblaka. Pljusak je ispaznio gradske ulice,a neki ipak nisu bili dovoljno brzi da pobjegnu kišnim kapima.

Dok stariji vole ovakvo promjenjivo vrijeme s nižim temperaturama, oni aktivniji jedva čekaju povratak sunca, vrućine i kupanja na kopakabani koja je danas bila pusta.
'Sigurno da je bolje kad je toplije da se može kupati', rekao je Žarko Milinović iz Osijeka.

>> Lijepo vrijeme nam se vratilo...

Nakon nekolio kišnih dana turiste u Dubrovniku razveselilo je sunce.Odmah su se sjatili na gradsku plažu i uživali u sunčanju i kupanju s pogledom na prekrasni otočić Lokrum.
'Potpuno je drugačije, bili smo jako tužni kad smo vidjeli da pada kiša, a sada smo sretni', izjavila je jedna turistica iz Francuske.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene