Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne mora im biti dosadno

Evo što sve vaša djeca mogu raditi tijekom praznika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjetili smo nekoliko ljetnih radionica i saznali kako kupanje i sunčanje nije jedino što djeca priželjkuju ovih praznika.

Igranje sa zecom ovim je mališanima zanimljivije od uživanja u morskim radostima. Oni svoje praznike provode drugačije. U zagrebačkom zoološkom vrtu održava se Divlje ljeto- edukativna radionica gdje djeca upoznaju životinje te brinu o njima.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi

Radionica traje pet dana. Danas su imali priliku vidjeti žabu krastaču. Straha nije nimalo bilo, pa su je svi držali u ruci.

>> Evo gdje ljetni praznici traju najduže!

U pulskoj knjižnici - tjedan povrća! Sve što mališani nisu dosad znali o zdravoj hrani, naučiti će u idućim danima. Njima kupanje i sunčanje nije na prvom mjestu. Praznike koriste za nova znanja i prijateljstva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene