Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ključno za uspjeh

VIDEO Važnost čitanja...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad čitate, čitajte naglas poručuju učenici iz Kaštel Sućurca. Ova metoda je naime ključna za razvijanje čitateljskih navika i kasniji uspjeh u školi te općenito uspjeh u stjecanju znanja i vještina.

Djeca poručuju - volimo čitati i time obogaćujemo svoj rječnik. Puškinova Bajka o ribaru i ribici Rokovo je omiljeno štivo. 'Svidjela mi se jer sam na kraju shvatio da poštenje i dobrota pobjeđuju pohlepu i zlo', rekao je Roko Kraljević, učenik 5. razreda OŠ Bijaći.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..." Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

Roko je među deset najboljih učenika iz Kaštela u čitanju naglas. Magda je pak ocjenjivački sud osvojila izražajnim, jasnim i razgovjetnim čitanjem.

>>Facebook stranica koja vraća vjeru u ljudsku dobrotu!

'Znam dnevno pročitat po tri knjige, navečer znam do tri sata čitai', rekla je Magda Lovrić, učenica 8. razreda.

Ovakvim čitanjem djeca proširuju opće znanje, otklanjanju poteškoće pri čitanju, ali i pomaže u boljem uspjehu u školi. Razvijanje navike čitanja naglas dio je projekta Mjesec knjige koji se provodi u hrvatskim školama.

Mladi ljubitelji knjige stoga poručuju - nemojte biti na Facebooku, bolje vam je da se uhvatite čitanja knjige!!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene