Na zagrebačkoj Trešnjevci jutros je ponovno došlo do puknuća cijevi na istom mjestu kao i u nedjelju. Ulica i objekti na raskrižju Selske i Baštijanove su poplavljeni, a promet je obustavljen dok traje sanacija. Na terenu je i gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je kazao da je danas šteta veća nego u nedjelju.

Galerija


Građani koji su pretrpjeli tu štetu na svojoj imovini mogu je prijaviti tvrtki Vodoopskrba i odvodnja d.o.o. i tražiti naknadu.

Vezani članci Raskrižje Selske i Baštijanove ulice u Zagrebu gdje je puknula vodovodna cijev - 7 VIDEO Snimke iz zraka najbolje prikazuju razmjere štete nakon još jednog puknuća cijevi na Trešnjevci Pukla cijev u Selskoj - 1 FOTO VIDEO Zbraja se šteta nakon još jednog puknuća cijevi: Poplavljene učionice i podrumi, vatrogasci i dalje ispumpavaju vodu

"Građani koji su pretrpili štetu na imovini uslijed puknuća vodoopskrbog cjevovoda na Selskoj cesti dana 26.09.2021. godine mogu se javiti u Vodoopskrbu i odvodnju d.o.o., kako bi se pokrenule aktivnosti za naknadu štete", objavila je tvrtka na svojim stranicama.

Štetu možete prijaviti na broj telefona 01 6163 285 ili e-mail adresu vio.informacije.reklamacije@zgh.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju