Obavijesti Video Pretražite Navigacija
imate pravo na naknadu

Oštećena vam je imovina nakon puknuća cijevi na Trešnjevci? Evo kome je možete prijaviti

Pukla cijev u Selskoj - 4
Pukla cijev u Selskoj - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Pukla cijev u Selskoj - 4 Pukla cijev u Selskoj - 4 Foto: DNEVNIK.hr Pukla cijev u Selskoj - 5 Pukla cijev u Selskoj - 5 Foto: DNEVNIK.hr Pukla cijev u Selskoj - 6 Pukla cijev u Selskoj - 6 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pukla cijev u Selskoj - 7 Galerija 1/4 >>
Na zagrebačkoj Trešnjevci jutros je ponovno došlo do puknuća cijevi na istom mjestu kao i u nedjelju. Ulica i objekti na raskrižju Selske i Baštijanove su poplavljeni, a promet je obustavljen dok traje sanacija. Na terenu je i gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je kazao da je danas šteta veća nego u nedjelju.

Građani koji su pretrpjeli tu štetu na svojoj imovini mogu je prijaviti tvrtki Vodoopskrba i odvodnja d.o.o. i tražiti naknadu.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Hrvatskoj - 3 Pune ruke posla Objavljeno u kojim je kvartovima prijavljeno najviše štete od nevremena: Ova mjesta u Zagrebu treba izbjegavati Sanacija štete nakon oluje u Zagrebu Velike štete Apokaliptične slike Zagreba nakon oluje: "Ovo je atomska bomba"

"Građani koji su pretrpili štetu na imovini uslijed puknuća vodoopskrbog cjevovoda na Selskoj cesti dana 26.09.2021. godine mogu se javiti u Vodoopskrbu i odvodnju d.o.o., kako bi se pokrenule aktivnosti za naknadu štete", objavila je tvrtka na svojim stranicama.

Štetu možete prijaviti na broj telefona 01 6163 285 ili e-mail adresu vio.informacije.reklamacije@zgh.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene