Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok se vladajući i oporba prepucavaju - njihovi šefovi stranaka uskoro bi se mogli naći za istim stolom.


Kako doznaje Dnevnik Nove TV, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poslao je pismo premijeru Zoranu Milanoviću i pozvao ga da sjednu zajedno za stol.

Vezani članci Obilježavanje 28. obljetnice VRO Maslenica kod križa na Masleničkom mostu - 4 Reakcije na predsjednikov potez: "Moglo se pretpostaviti da će do toga doći", "Prvo sapun onda parfem" Osobe s obilježjima HOS-a zbog kojih predsjednik Milanović nije došao na obilježavanje Maslenice Incident u Zadru: Iako najavljen, Milanović nije došao na obilježavanje akcije Maslenica - u protokolu sporna obilježja

Tomislav Karamarko pozvao je Zorana Milanovića na sastanak. Karamarko mu je poslao pismo bez ikakvih uvjeta i ideoloških stavova. Namjera mu je da predsjednici najvećih stranaka započnu razgovore i otvore komunikaciju te da svojim primjerom ublaže podjele u društvu.

'Oluja' je prevažan datum da bi oko njega imali prijepore

Koje su potencijalne teme razgovora - za sad se ne zna. Karamarko poziva da se sastanu u iduća dva tjedna. Teško se uopće sjetiti kada su zadnji puta razgovarali. Do sada ovakvog izravnog poziva nikad nije bilo. Sada je na premijeru - hoće li pristati na sastanak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook