Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodnosti

Ekipi Nove TV u Podgorici otuđene registarske tablice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom boravka novinarske ekipe Nove TV u Podgorici gdje su doputovali kako bi za Provjereno odradili intervju s crnogorskim premijerom Milom Đukanović, dogodio se manji incident.

Reporterka Ivana Ivanda, snimatelj Željko Krivačić i asistent Josip Pašalić u nedjelju su na čuvanom parkiralištu podgoričkog hotela zatekli svoje vozilo bez registarskih tablica. Slučaj su prijavili zaštitaru parkirališta i policiji koja im je dodijelila poseban žig kako bi se nesmetano mogli preko granice u Hrvatsku. Nemili događaj nije utjecao na ekipu Nove TV koja je odradila ekskluzivni intervju s Đukanovićem za magazin Provjereno. Razgovor u kojemu crnogorski premijer prvi put odgovara na optužbe Ratka Kneževića i govori o 'poslu stoljeća' s hrvatskim konzorcijem prikazuje se večeras u magazinu Provjereno u 20.55 sati.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene