Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo je preslatko

VIDEO O četverogodišnjem Hrvoju i njegovu prijatelju kapetanu ovih dana priča cijela Hrvatska, pogledajte što je dječačić kazao za Dnevnik Nove TV

Aktualno Galerija Kapetan trajekta male obožavatelje pustio u brod - 1 Kapetan trajekta male obožavatelje pustio u brod - 1 Foto: DNEVNIK.hr Kapetan trajekta male obožavatelje pustio u brod - 2 Kapetan trajekta male obožavatelje pustio u brod - 2 Foto: DNEVNIK.hr Kapetan trajekta male obožavatelje pustio u brod - 3 Kapetan trajekta male obožavatelje pustio u brod - 3 Foto: DNEVNIK.hr Kapetan trajekta male obožavatelje pustio u brod - 4 Kapetan trajekta male obožavatelje pustio u brod - 4 Foto: DNEVNIK.hr +4 Kapetan trajekta male obožavatelje pustio u brod - 5 Galerija 1/9 >>
Četverogodišnji dječak Hrvoje i njegova ekipa zauvijek će pamtiti gestu kapetana Jadrolinijinog trajekta koji su ih pozvali na brod i omogućili im da se okušaju u upravljanju kormilom.

Prekrasna priča o prijateljstvu s otočića Oliba u sastavu Zadra oduševila je Hrvatsku. Malo tko može osjetiti sreću koju osjećaju četverogodišnji dječak Hrvoje i njegova ekipa nakon što ih je kapetan Igor Bačić pozvao na legendarni Jadrolinijin trajekt - Lastovo.

"Ja obožavam gledati trajekt", radosno je uskliknuo Hrvoje Rogić koji već puna dva mjeseca dočekuje trajekt i pritom skače od sreće. Za Dnevnik Nove TV otkrio je kako ga svakoga dana pozdravlja kapetan Dean.

Sa svojom ekipom, četverogodišnji dječak popeo se na upravljački most trajekta. Okušao se tako u upravljanju kormilom i okusio prave čari plovidbe. Nije ni čudo što cijela ekipa kaže kako im je to najbolje uspomena ovog ljeta.

Pročitajte i ovo Kapetan Bačić i Hrvoje Zapovjednik velikog srca Hrvoje (4) je dva mjeseca dočekivao Jadrolinijin brod: Razgovarali smo s kapetanom koji je oduševio cijelu Hrvatsku

Pročitajte i ovo Jadrolinija Priča koja topi srce Hrvoje (4) je dva mjeseca svaki dan dočekivao Jadrolinijin brod na Olibu, kapetan broda jednog je dana napravio neočekivano

Sretan je i njegov bratić Marin Rogić. "Kad narastem ja ću voziti Lastovo. Moj bratić Hrvoje ide stalno ide gledati Lastovo. Ja ga ponekad idem gledati", rekao je.

Sreću nije skrivala ni Karli Rogić. "Kada sam bila mala, na Olib je vozio 'Bartol Kašić' kojemu sam ja svaki dan mahala. Htjela sam da mi se i brat zove tako. Zato pozdravljam 'Bartola Kašića' i svu njegovu posadu na kojim god morima oni sada plove", prisjetila se s osmijehom na licu.

Sretni su i roditelji. "Svaki dan se spustimo kod trajekta počakulamo po ure koliko su ovdje. Ljudi se tiču kopna deset puta na dan. Treba tu puno strpljenja. Oni su u svemu tome našli vremena za dječicu", rekao je Marko Rogić, Hrvojev otac.

Djeca su se od njih oprostila crtežom jer je brod preuzela nova posada. Ali onu staru teško će u njihovim srcima itko moći zamijeniti.

Za kraj, Hrvoje je kapetanu Deanu poslao veliku pusu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene