Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbjegli zemunac

Đinđićev ubojica skriva se u Hrvatskoj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miloš Simović, odbjegli član zemunskog klana, skriva se u Hrvatskoj otkuda se često prebacuje u BiH i druge države regije.

Vijest je to koju je objavio srbijanski Press i koji piše kako je Simović u Srbiji osuđen na 40 godina zatvora zbog ubojstva premijera Đinđića i drugih kaznenih djela. Press piše kako se Simović u Hrvatskoj druži s još nekim odbjeglim zemuncima, a nedavno mu je u posjeti bila i supruga koja živi u Srbiji. Iz glasnogovorništva Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije za Dnevnik.hr je rečeno kako srpska policija nema takvih saznanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ispostavljen račun za troškove suđenja Legija mora platiti obdukciju Zorana Đinđića Slika nije dostupna Uhićen optuženi za ubojstvo premijera Zorana Đinđića

Prema zadnjim operativnim podacima srpskih tajnih službi i policije, Simović je u Hrvatskoj ostvario dobre veze s tamošnjim podzemljem, a povremeno se nalazi s još dva odbjegla zemunca, Ninoslavom Konstantinovićem i Sretkom Kalinićem, koji rade za mafiju sa juga Italije, izvještava Press. Dodaje kako postoji operativni podatak da je kod Miloša Simovića u Hrvatskoj bila ženska za koju se pretpostavlja da mu je supruga iz Beograda. Press piše kako je žena prvo otišla z BiH, pa tek onda u Hrvatsku, vjerojatno pokušavajući zamesti trag. Hrvatska policija ima podatke da se Simović povezao s najjačim mafijaškim grupama u državi koje ga štite, tvrdi Press i objašnjava kako je to podataka izrečen na jednom od brojih sastanaka koje je policija održala tijekom istrage oko ubojstva Pukanića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene