Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispostavljen račun za troškove suđenja

Legija mora platiti obdukciju Zorana Đinđića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milorad Ulemek Legija i desetorica osuđenih 'zemunaca' moraju platiti tri milijuna dinara odnosno 215 tisuća kuna za troškove suđenja za ubojstvo Zorana Đinđića.

Atentatori zajedno plaćaju i 2.714 kuna za troškove obdukcije bivšeg srbijanskog premijera premijera. Naime, pripadnicima zemunskog klana je ispostavljen račun za troškove suđenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odbjegli zemunac Đinđićev ubojica skriva se u Hrvatskoj? Slika nije dostupna Ubojstvo premijera Đinđića Vrhovni sud potvrdio kazne za ubojstvo Zorana Đinđića

>> Ubojsvo Đinđića nije politički motivirano

Ulemek koji je osuđen na 40 godina zatvora poslan je na izdržavanje zatvorske kazne u Požarevac u popularni 'Alkatraz', gdje bi trebao dobiti rješenje prema kojem se obvezuje platiti oko 600.000 dinara za sudske troškove.

'Na ime odvjetnika po službenoj dužnosti Ulemek treba platiti 538.450 dinara, dok će za transport iz zatvora u sud morati izdvojiti 52.600 dinara. Mora platiti 23.467 dinara kako bi pokrio troškove za liječenje u pritvoru i obavljanje medicinskih analiza', navodi izvor Pressa iz suda.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene