Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Dubrovnik ima pravo biti najbolji"

Dubrovnik: Vlahušić uvjerljivo pobijedio HDZ-ovog kandidata Andrića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački gradonačelnik ostaje Andro Vlahušić (HNS-HSS-SHUS) koji je osvojio 59,8 posto glasova, a njegov protukandidat Teo Andrić (HDZ-HSP AS-HSLS) 37,28 posto glasova.

Dubrovnik ima pravo biti najbolji. Protekle četiri godine stalno su postojale sumnje da sam čovjek koji priča bajke, ali građani su prepoznali da nije riječ o bajkama i svi oni koji su izašli na izbore to su i pokazali", kazao je Andro Vlahušić koji je u drugom krugu uvjerljivo pobijedio kandidata koalicije HDZ-HSLS i HSP dr. Ante Starčević Tea Andrića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Analizira Mislav Bago Gdje će se voditi najveće borbe u drugom krugu lokalnih izbora? Slika nije dostupna Nepotpuni rezultati DIP-a Nepotpuni rezultati za gradonačelnika Dubrovnika: U drugom krugu Vlahušić i Andrić

Veliki preokret u Osijeku: Vrkić srušio Bubala! SDP dobio i Vukovar i Split!

Vlahušić je također dodao, kako je sutra novi dan, i kako on i gradska uprava nastavljaju s radom, a sve one zlonamjerne podsjetio je da se mogu javiti za četiri godine.

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Teo Andrić priznao je izborni poraz. Po mom mišljenju, kazao je Andrić, presudila je potpora koju su Vlahušiću pružili birači SDP-a, Dubrovačkog demokratskog sabora te Bošnjačke zajednice. (HINA)

 

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene