Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povratak

Dubrovnik: Počela sezona kruzera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dubrovačku luku Gruž danas je uplovio španjolski brod Gemini s oko 940 španjolskih turista na kružnom putovanju, čime je i službeno počela ovogodišnja turistička sezona posjeta kruzera.

Već idućeg petka, 19. ožujka u Dubrovnik će uploviti brod MSC Magnifica s 3113 putnika, koji je svoj put započeo krštenjem u Hamburgu i prvi put dolazi u Dubrovnik. Taj će brod do konca ove godine, 26. prosinca, svake subote uplovljavati u dubrovačku grušku luku i s njim bi trebalo ukupno doputovati i najveći broj putnika.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Slika nije dostupna Gužve u staroj jezgri STIŽU KRUZERI - I OGRANIČENJA Dubrovnik opet ruši rekorde, a UNESCO ima jedan zahtjev

Prema najavama iz dubrovačke lučke uprave, Dubrovnik će ove godine posjetiti oko 30.000 gostiju s brodova na kružnim putovanjima više nego lani, kad ih je bilo 846.000. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene