Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šala uspjela

Dubrovčani za 1. travnja dobili parking na Stradunu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na najpoznatijoj dubrovačkoj ulici Stradunu, jutros su osvanule oznake za 11 novih parkirnih mjesta u gradu! Iako grad ima višegodišnji problem s parkiranjem, mnogi su ostali neugodno iznenađeni, dok se nisu sjetili koji je danas datum!

Stradun se od jutros pretvorio u jedan veliki parking, a kada se u Dubrovniku izvede neka šala, gotovo svi odmah pomisle na šaljivu udrugu Nazbilj. 'Ja energično tvrdim da nisam, s obzirom da je danas prvi april, ja nisam sigurno', kaže Srđan Kera iz udruge Nazbilj. Iako nisu željeli preuzeti zasluge za šalu, u Udruzi tvrde parking na Stradunu jedno je od rješenje gorućeg dubrovačkog problema, gdje ostaviti auto.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Bez privatnih investicija Sve o novom projektu garaže u Klaićevoj: "Gotovo će se poduplati kapacitet parkirnih mjesta u središtu grada" Rotacijska garaža u Puli - 4 Naš proizvod Ovo je prva rotacijska garaža u Hrvatskoj: Pogledajte koliko će stajati parking

'Pazite, da se napokon i građanima omogući da mogu parkirati u svome gradu doduše tek 11 mjesta, sada je za građane, a kako to inače biva, onda će se to prebaciti se one koji imaju malo dublji džep', ističe Kera. Većina Dubrovčana pak ili nije pogledala na kalendar, ili jednostavno nije bila spremna na ovakvo nešto. Oni rijetki shvatili su kako se radi o prvotravanjskoj šali. Ideja parkinga na Stradunu zaživjela je tek jedan dan, a oznake će uskoro biti uklonjene. Tako će i dalje jedino službeno vozilo unutar gradskih zidina ostati tradicionalni karić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene