Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državni centar 112 izvijestio je jutros kako je došlo do prekida u opskrbi električnom energijom u nekim dijelovima Požeško-slavonske, Dubrovačko-neretvanske i Osječko-baranjske županije.


Županijski centar 112 Požega primio je rano jutros oko 2,25 sati informaciju od dispečera HEP-a Požega o kvaru na 10 kV dalekovodu, zbog čega su bez opskrbe električnom energijom ostali potrošači u naseljima: Komušina, Seoci, Laze Ćosine, Laze Prnjavor, Laze Vasine, Crkveni Vrhovci, Gradski Vrhovci i Škrabutnik. Otklanjanje kvara počet će tijekom jutra. ŽC 112 Dubrovnik primio je jutros oko 3,10 sati informaciju od dispečera Elektro Juga o kvaru na trafostanici Komolac, zbog čega je grad Dubrovnik ostao bez opskrbe električnom energijom. U 4,25 sati počelo je postepeno uključivanje struje po gradskim četvrtima naseljima.

Vezani članci Zoran Milanović u posjetu poplavljenom području VIDEO Milanović obilazio mjesto stradalo u poplavi, pričao s bakicom, a onda ispalio šalu na svoj račun: "Moram paziti što pričam" Nevrijeme u Zagrebu VIDEO Na jugu kupanje u moru, na kopnu u kiši: Zagreb pogodilo nevrijeme, padala je i tuča

ŽC 112 Osijek primio je sinoć oko 18,10 sati informaciju od dispečera HEP Osijek da je zbog kvara na dalekovodu bez opskrbe električnom energijom ostao jedan dio grada Osijeka u Donjem Gradu te naselja: Ćepin, Lug, Dalj i Erdut. Tijekom noći ekipe HEP-a su djelomično otklonile kvar na dalekovodu tako da je bez struje još uvijek dio naselja Erduta i Dalja. Kvar bi trebao biti otklonjen tijekom današnjeg dana. (Hina)