Vatrene će u Rusiji tijekom polufinalne utakmice s Engleskom bodriti i hrvatski političari.

Galerija


Andrej Plenković i Gordan Jandroković sutra lete čarterom s navijačima, a ne Vladinim avionom. Bit će smješteni u VIP loži. U Vladi kažu da će troškove puta podmiriti sami, a doznajemo da s njima ide i ministar Marko Pavić.

Vezani članci Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Jandroković: "Bilo bi jako korisno da Pupovac povuče izjavu o usporedbi Hrvatske s NDH" Vjernici mole na blagdanu Mala Gospe (Foto: Dnevnik.hr) Političari se na blagdan Male Gospe pridružili građanima koji su tradicionalno hodočastili u marijanska svetišta diljem zemlje

Predsjednica polufinale propušta zbog NATO-ova summita u Bruxellesu. Kako će troje predsjednika sutra biti izvan zemlje, "čuvat" će je potpredsjednik sabora Željko Reiner.

"U današnje doba komunikacija, ja vas uvjeravam da oni u svakom trenutku znaju i mogu znati što se ovdje događa i mogu reagirati", uvjerava Reiner. Na pitanje je li država u sigurnim rukama u odsutstvu državnog vrha, Reiner kaže - apsolutno.

"Imam kockice spremne, neću sašiti nikakvo crveno odijelo, bit ću u ovakvom odijelu (pokazuje na sebe) - stavit ću šal, dres, ako bude moguće", kaže predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.