Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Druga dražba

Želite kupiti automobil - ovo je dražba koja se ne propušta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na javnoj dražbi 23. svibnja bit će ponuđeno 215 rabljenih vozila, uz ostalo, i vozila Sabora, Vlade, ministarstava i drugih državnih institucija i tvrtki, najavljeno je u utorak iz tvrtke TRCZ automobili.

Prva javna dražba rabljenih vozila održana je krajem prošle godine i tada su uz ostalo bila ponuđena i vozila državnih institucija, napominju iz TRCZ-a, tvrtke za prodaju rabljenih vozila koja je organizator javne dražbe.

Pročitajte i ovo Automobili na aukciji Javna dražba Država zaradila 200.000 eura: "To je mačak u vreći, na nekom dobijemo, na nekom izgubimo" Prodaja državne imovine (Foto: Dnevninik.hr) - 3 Državna imovina na bubnju Hrvatska rasprodaje Hrvatsku: Tvrtke i hoteli propadaju, a investitori bježe

Na dražbi u prostorima Kulturnog centra Peščenica, u subotu će biti ponuđeno 215 vozila raznih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih za vozila Vlade, Sabora, resornih ministarstava, a sve po vrlo povoljnim cijenama, kažu u TRCZ-u.

JAVNA DRAŽBA: Od čaša, namještaja, odjeće do automobila i radnih strojeva

Tu su i vozila Hrvatskog centra za razminiranje, hitne pomoći, Hrvatske pošte, HAC-a itd.

Pregled vozila bit će organiziran u četvrtak i petak, 21. i 22. svibnja, a popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi već su oglašeni na web stranici www.trcz.hr.

Pravo sudjelovanja na dražbi imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 100 kuna. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene