Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Splitu

Muškarac skočio na stol, uhvatio psihijatricu i povukao je za kosu: Puknuo zbog ocjene invalidnosti

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu
Općinsko državno odvjetništvo u Splitu Foto: Paun Paunovic/Cropix
U prostorijama područnog ureda Ministarstva hrvatskih branitelja je 53-godišnjak nasrnuo na psihijatricu nakon što je rekla da mu se stanje nije pogoršalo.

Nakon što je psihijatrica, predsjednica vijeća vještaka koje je davalo mišljenje o pogoršanju stupnja invalidnosti 53-godišnjeg muškarca kazala da mu se stanje nije pogoršalo, osumnijčenik ju je napao.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv njega.

Sve se odvilo prošlog ljeta, u prostorijama područnog ureda Ministarstva hrvatskih branitelja.

Kada je čuo da je komisija zaključila da nije došlo do pogoršanja invalidnosti od 20 posto, skočio je sa stolca na stol, primio psihijatricu za kosu i povukao je prema gore. Tada su priskočili članovi komisije i odvojili ga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završila u bolnici Učenici u Slavonskom Brodu pretukli djevojčicu: Škola nije prijavila slučaj policiji

Sve dok liječnica nije rekla da će pozvati policiju, muškarac ju je napadao. Vještake je optužio da su politički namještenici i da su ga teško oštetili već nekoliko puta, piše Dalmatinski portal.

Psihijatrica je završila u bolnici s ozljedama. Muškarac se pravda amnezijom. Kaže da se događaja ne sjeća. Bio je pod jakim sedativima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene