Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Svaka ima serijski broj

DORH provjerava prodaju VIP ulaznica za finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji

Ulaznice za utakmicu Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji (Foto: Dnevnik.hr)
Ulaznice za utakmicu Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ulaznice za utakmicu Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Zbog navodne preprodaje ulaznica tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, DORH je naložio policiji provođenje izvida, potvrđeno nam je iz DORH-a i HNS-a.

Provjerava se navodna prodaja vip ulaznica za finalni dvoboj Hrvatske i Francuske namijenjenih za reprezentativce i članove njihovih obitelji.

Pročitajte i ovo Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora

"Možemo potvrditi informaciju danu od strane DORH-a da su postojali izvidi, a zbog tajnosti postupka koja nam je izričito naložena od strane Policije (a prema ZKP-u), ne možemo otkrivati konkretno u čemu su se izvidi sastojali. Stoga vam možemo tek predložiti da se obratite DORH-u", priopćeno je iz HNS-a.

"Svaka ulaznica ima svoj serijski broj i naravno da s njom ne možete raditi ništa, pogotovo u Rusiji. Dobro se znaju distributivni crni kanali tržišta i bilo tko tko je preuzeo ulaznicu s brojem i nije ju platio, naravno da ta ista ulaznica nije smjela bila na tržištu", kazao je Tomislav Mileis, predstavnik hrvatskih navijača u međunarodnim nogometnim asocijacijama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene