Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve je oduševio

Iz Klinike za dječje bolesti Zagreb oduševljeni donacijom Baby Lasagne: "Ovo je važna poruka svim mladim ljudima o empatiji i senzibilitetu"

Aktualno Galerija Goran Roić i Srna Bijuk Goran Roić i Srna Bijuk Foto: DNEVNIK.hr Donacija Baby Lasagne Donacija Baby Lasagne Foto: DNEVNIK.hr Srna Bijuk, novinarka Nove TV Srna Bijuk, novinarka Nove TV Foto: DNEVNIK.hr +0 Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb Galerija 1/4 >>
Dvije donacije od po 25 000 eura po želji Baby Lasagne otići će na dvije adrese u Hrvatskoj. Ispred Klinike za dječje bolesti Zagreb s ravnateljem Goranom Roićem razgovarala je Srna Bijuk.

Baby Lasagna u objavi na Instagramu otkrio je kako nagradu Vlade od 50 000 eura želi donirati dvjema bolnicama.

S ravnateljem Klinike za dječje bolesti Zagreb Goranom Roićem razgovarala je novinarka Dnevnika Nove TV Srna Bijuk.

Pročitajte i ovo Ante Ćorušić, ravnatelj KBC-a Zagreb Bolji komfor Ravnatelj KBC-a Zagreb zahvalio Baby Lasagni: "Nadam se da će s našim malim pacijentima pjevati Rim tim tagi dim"

Iznenađenje, sreća što ih se sjetio, puno toga prošlo je kroz glavu liječnika i njihovih malenih pacijenata.

Ravnatelj Klinike Roić prokomentirao je odluku Baby Lasagne rekavši kako ga je donacija ugodno iznenadila te da su svi oduševljeni Markovim potezom.

"Izdašna je to donacija, ali važna je i poruka svim mladim ljudima o empatiji, suosjećanju i senzibilitetu za potrebite jer se nalazimo na odjelu za dječju onkologiju. 

Onkološki pacijenti su dječje dobi i naravno da nam donacija mnogo znači.", rekao je.

Otkrio je i je li s njime u kontakt stupio netko iz Vlade rekavši kako ga nitko još nije kontaktirao s obzirom da je vijest o donaciji još nova, ali da su mu mnogi čestitali.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Oduševljen potezom Pogledajte kako je Plenković reagirao na potez Baby Lasagne: "Ja sam čak rekao kolegama..."

Objasnio je i za što će novac točno biti namijenjen.

"Opremili bismo laboratorij za protočnu citometriju što je visokodiferentna labratorijska dijagnostika za potrebe onkoloških dječjih pacijenata.

Donaciju ćemo potrošiti na otvaranje i pokretanje te dijagnostike", podijelio je konkretne planove Klinike i Zavoda kako utrošiti novce od donacije.

"U Klinici postoji 30 postelja za pacijente, ovo je najveći onkološki odjel u Hrvatskoj", rekao je.

Ravnatelj Roić rekao je i kako su djeca upoznata s potezom Baby Lasagne otkrivši kako su oduševljena.

"Sva djeca, kao i Hrvatska i svijet znaju za njega, naravno da su oduševljeni! On je njima zvijezda", podijelio je te rekao da će Baby Lasagnu pozvati prvom prilikom.

"Pozvat ćemo ga prvom priikom kada sve bude spremno, da posjeti i Odjel i Kliniku za dječje bolesti Zagreb", rekao je.

Pročitajte i ovo Baby Lasagna "Dio hrvatske tradicije" Baby Lasagna vratio u modu ono što je nekad bio veliki trend: "Imao ju je svaki dom i nalazi se na listi UNESCO-a"

Baby Lasagni su se na svoj način zahvalili i liječnici s kardiokirurgije KBC-a Split, jer je donirao novac zdravstvenom sustavu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene