Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr)
Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr) Foto: Facebook/Dnevnik.hr

Dobrivoje Arsić i njegova supruga nisu se pojavili na Općinskom državnom odvjetništvu gdje su danas u 9 sati trebali svjedočiti o sukobu zbog parkirnog mjesta u Viškovu kod Rijeke.


Njihovo neodazivanje dovodi u pitanje puštanje na slobodu okrivljenog Matka Škalamere koji je u pritvoru zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. 

Vezani članci Matko Škalamera pušten iz pritvora (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Matko Škalamera objavio zahvalu građanima Rijeke na Facebooku: ''Hvala vam na neizmjernoj podršci. Dali ste mi snagu'' Matko Škalamera pušten iz pritvora (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Matko Škalamera na slobodi: ''Zahvaljujem svojim odvjetnicima, imajte razumijevanja oni će vam sve reći''

Podsjetimo, jučer je ispitivanjem svjedoka nastavljena istraga o sukobu oko parkirnoga mjesta u Viškovu kod Rijeke.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci ispitalo je pet svjedoka napada, dok su danas trebali biti ispitani Arsić i supruga. U spisu je i videosnimka napada za koju odvjetnici tvrde da isključuje ikakvu odgovornost njihovog klijenta, Matka Škalamere.

Podsjetimo, riječki HGSS-ovac Matko Škalamera osumnjičen je za prijetnju i nanošenje tjelesne ozljede srpskom povratniku Dobrivoju Arsiću koji tvrdi da ga je Škalamera vrijeđao na nacionalnoj osnovi.