Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob zbog parkirnog mjesta

Dobrivoje Arsić i njegova supruga nisu se pojavili na ispitivanju, upitno puštanje Škalamere na slobodu?

Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr)
Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr) Foto: Facebook/Dnevnik.hr
Dobrivoje Arsić i njegova supruga nisu se pojavili na Općinskom državnom odvjetništvu gdje su danas u 9 sati trebali svjedočiti o sukobu zbog parkirnog mjesta u Viškovu kod Rijeke.

Njihovo neodazivanje dovodi u pitanje puštanje na slobodu okrivljenog Matka Škalamere koji je u pritvoru zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osumnjičen za prijetnje i fizički napad Matko Škalamera objavio zahvalu građanima Rijeke na Facebooku: ''Hvala vam na neizmjernoj podršci. Dali ste mi snagu'' Dobrivoje Arsić (Foto: Dnevnik.hr) čeka se odluka o optužnici Matko Škalamera na slobodi: ''Zahvaljujem svojim odvjetnicima, imajte razumijevanja oni će vam sve reći''

Podsjetimo, jučer je ispitivanjem svjedoka nastavljena istraga o sukobu oko parkirnoga mjesta u Viškovu kod Rijeke.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci ispitalo je pet svjedoka napada, dok su danas trebali biti ispitani Arsić i supruga. U spisu je i videosnimka napada za koju odvjetnici tvrde da isključuje ikakvu odgovornost njihovog klijenta, Matka Škalamere.

Podsjetimo, riječki HGSS-ovac Matko Škalamera osumnjičen je za prijetnju i nanošenje tjelesne ozljede srpskom povratniku Dobrivoju Arsiću koji tvrdi da ga je Škalamera vrijeđao na nacionalnoj osnovi. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene