Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen za prijetnje i fizički napad

Matko Škalamera objavio zahvalu građanima Rijeke na Facebooku: ''Hvala vam na neizmjernoj podršci. Dali ste mi snagu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Matko Škalamera, osumnjičen za prijetnje i fizički napad na 70-godišnjeg Dobrivoja Arsića, na Facebooku je objavio zahvalu.

Matko Škalamera pušten je jučer u popodnevnim satima iz istražnog zatvora u Rijeci. Kako bi mu pružili podršku, brojni su građani izašli na prosvjed ispred riječkog zatvora, a on im je danas putem Facebooka zahvalio.

Pročitajte i ovo Hrvoje Prpić Globalni problem Stručnjak pojašnjava što bi mogao biti razlog pada Facebooka i Instagrama, oglasili se iz Mete Andrej Plenković Gong analizirao HDZ botovima napada oporbu i građane: "Takvim se metodama koristio i Aleksandar Vučić"

''Dragi prijatelji, poznanici, građani grada Rijeke i svih ostalih gradova u Lijepoj našoj i izvan nje od srca vam hvala. Hvala vam na neizmjernoj podršci koju ste mi pružili tijekom proteklih dana. Dali ste mi snagu, nadu i vjeru da lakše krenem u ono što je ispred mene. Još jednom Vam neizmjerno hvala!'', napisao je Škalamera.

Podsjetimo, on je osumnjičen za prijetnje i fizički napad na 70-godišnjeg Dobrivoja Arsića. Incident se dogodio 20. kolovoza u Viškovu, a Škalamera je uhićen u subotu, 24. kolovoza. U nedjelju mu je sudac istrage Županijskog suda u Rijeci Duško Tišma, temeljem prijedloga Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci odredio jednomjesečno zadržavanje u istražnom zatvoru radi sprečavanja utjecaja na svjedoke.

Kako je u utorak popodne žurno ispitano petero svjedoka obrane, a u srijedu i Dobrivoje Arsić i njegova supruga u njihovu stanu u Viškovu, nije više bilo razloga za zadržavanje u istražnom zatvoru pa je Škalamera pušten na slobodu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene