Matko Škalamera pušten iz pritvora (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL)
Matko Škalamera pušten iz pritvora (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Matko Škalamera, osumnjičen za prijetnje i fizički napad na 70-godišnjeg Dobrivoja Arsića, na Facebooku je objavio zahvalu.


Matko Škalamera pušten je jučer u popodnevnim satima iz istražnog zatvora u Rijeci. Kako bi mu pružili podršku, brojni su građani izašli na prosvjed ispred riječkog zatvora, a on im je danas putem Facebooka zahvalio.

Vezani članci Matko Škalamera pušten iz pritvora (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Matko Škalamera na slobodi: ''Zahvaljujem svojim odvjetnicima, imajte razumijevanja oni će vam sve reći'' Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav Škoro o napadu na srpskog povratnika: ''Istina je voda duboka, ali...''

''Dragi prijatelji, poznanici, građani grada Rijeke i svih ostalih gradova u Lijepoj našoj i izvan nje od srca vam hvala. Hvala vam na neizmjernoj podršci koju ste mi pružili tijekom proteklih dana. Dali ste mi snagu, nadu i vjeru da lakše krenem u ono što je ispred mene. Još jednom Vam neizmjerno hvala!'', napisao je Škalamera.

Podsjetimo, on je osumnjičen za prijetnje i fizički napad na 70-godišnjeg Dobrivoja Arsića. Incident se dogodio 20. kolovoza u Viškovu, a Škalamera je uhićen u subotu, 24. kolovoza. U nedjelju mu je sudac istrage Županijskog suda u Rijeci Duško Tišma, temeljem prijedloga Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci odredio jednomjesečno zadržavanje u istražnom zatvoru radi sprečavanja utjecaja na svjedoke.

Kako je u utorak popodne žurno ispitano petero svjedoka obrane, a u srijedu i Dobrivoje Arsić i njegova supruga u njihovu stanu u Viškovu, nije više bilo razloga za zadržavanje u istražnom zatvoru pa je Škalamera pušten na slobodu.