Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najnoviji slučaj

Migranti provalili u planinarski dom blizu Sinja: "Zatekao sam ih gore 15-ak, uglavnom mlađe dobi"

Aktualno Galerija Provala migranata u dom Provala migranata u dom Foto: DNEVNIK.hr Vojska Vojska Foto: DNEVNIK.hr Miro Bulj Miro Bulj Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija Galerija 1/4 >>
Gradonačelnik Sinja Miro Bulj najavio je da će na granici s BiH zbog migranata organizirati takozvane građanske straže. Ministar Božinović mu je poručio mu je ideja nezakonita i - populistička. Ekipa Dnevnika Nove TV doznaje za najnoviju provalu migranata u planinarski dom blizu Sinja.

Nakon što je gradonačelnik Miro Bulj načelno najavio da će organizirati stanovništvo s područja Sinja u obrani od migranata, danas u Saboru izbjegavao je spominjanje organiziranih straža.

Dnevnik Nove TV saznajemo za najnoviji slučaj u planinarskom domu u Vrdovu, također u tom kraju. Planinari su prije desetak dana zatekli 15 migranata, rekla je reporterka Dnevnika Nove TV Sofija Preljvukić.

Pročitajte i ovo Crobarometar: Hrvoje Krešić - 1 Donosi Dnevnik Nove TV Novi Crobarometar: Doznajte je li došlo do promjene u rejtingu političkih stranaka, a ima i zanimljivih novosti na listi (ne)popularnih političara

Pročitajte i ovo Prosvjed podrške Palestini - 2 iz minute u minutu FOTO/VIDEO U Zagrebu prosvjed podrške Palestini: "Šaljemo poruku da ne vjerujemo u laži koje Izrael govori, a Zapad širi"

"Zatekao sam gore 15-ak migranata, uglavnom mlađe dobi, možda 20-ak godina i dvoje djece. Već su gore bila dva djelatnika granične policije, uzeli su podatke. Vidim da su provalili na vrata, taj dio su slomili, i po sobama su kreveti razbacani", kazao je predsjednik planinarskog društva Sveti Jakov Dražen Buljan.

Što je Bulj danas odgovorio novinarima i što je sve ekipa Dnevnika Nove TV doznala od mještana u Vrdovu - pogledajte u prilogu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene