Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OVO MORATE VIDJETI!

Dnevnik Nove TV dobio neočekivane goste: Pogledajte kako je to izgledalo

Aktualno Galerija Plesači u Dnevniku Nove TV Plesači u Dnevniku Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Frano i Gabrijela u studiju Dnevnika Nove TV - 3 Frano i Gabrijela u studiju Dnevnika Nove TV - 3 Foto: DNEVNIK.hr Frano i Gabrijela u studiju Dnevnika Nove TV - 2 Frano i Gabrijela u studiju Dnevnika Nove TV - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Frano i Gabrijela u studiju Dnevnika Nove TV - 1 Galerija 1/4 >>
Gledatelje Dnevnika Nove TV u emisiji u nedjelju iznenadili su neočekivani gosti. Plesni par Frano Ridjan i Gabriela Pilić "uletili" su u studio i izveli plesnu točku te tako najavili emisiju Plesa sa zvijezdama.

Samo nekoliko trenutaka prije početka još jedne zabavne emisije uživo hit showa Nove TV, jedan plesni par 'Plesa sa zvijezdama' zaplesao je i usred studija Dnevnika Nove TV! Naime, na samom kraju večerašnje središnje informativne emisije Nove TV, voditelje Mariju Miholjek i Sašu Kopljara iznenadio je neočekivani ''plesni ulet'' Frane Ridjana i Gabriele Pilić.

"Evo oni već plešu po cijeloj zgradi, svakako ostanite uz Novu TV…'', rekla je voditeljica Marija Miholjek nakon odjave Dnevnika te najavila skorašnji početak popularnog Plesa sa zvijezdama.

U nedjelju navečer zvijezde i njihovi mentori plešu plesne stilove prema izboru gledatelja, a posebnost emisije je i ta što će gledatelji sada prvi puta imati priliku stati u ulogu žirija te dodijeliti ocjene kandidatima putem aplikacije DNEVNIK.hr.

Gledatelji će prvo ocjenjivati plesne parove, a potom će imati priliku sudjelovati u finalnom glasovanju u kojem će između dva plesna para s najmanjim brojem bodova odlučiti koji će od njih napustiti emisiju.

Marco Cuccurin i mentorica Paula Tonković plešu bacchatu, a za Taru Thaller i Matea Cvenića gledatelji su odabrali sambu. Maja Drobnjaković i Marko Mrkić su u slowfox izdanju dok Mario Mandarić i Helena Naletilić plešu tango.

Prema odabiru gledatelja tango plešu Dario Zurovec i Helena Janjušević, a Daria Lorenci Flatz i njezin mentor Ivan Jarnec rumbu. Valcer izvode Ana Zaninović i Mario Ožbolt, živahan i zaigran cha cha cha - Frano Ridjan i Gabriela Pilić, a Petra Kurtela i Damir Horvatinčić paso doble.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene