Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Djevojka rano ujutro skrivila prometnu nesreću, policajci u šoku koliko je napuhala: "Oduzmite mi vozačku, želim se izliječiti"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djevojka iz Zagreba osuđena je nakon što je skrivila prometnu nesreću pod utjecajem alkohola od čak 3,84 promila.

Prema presudi donesenoj ovih dana, djevojka iz Zagreba prošle godine u studenom, oko 7:40 ujutro, zatečena je pijana za volanom na križanju Ivanićgradske, Planinske i Trga Volovčice, piše Danica.

"U trenutku prometne nesreće toliko je bila pod utjecajem alkohola da nije bila sposobna sudjelovati u prometu s obzirom na to da je koncentracija alkohola u krvi iznosila najmanje 3,84 promila", navodi se u presudi.

Kod sebe nije imala ni vozačku. Prednjim lijevim dijelom vozila naletjela na zadnji desni dio osobnog automobila kojim je upravljao muškarac koji se kretao ispred nje. U trenutku nesreće zaustavio se ispred raskrižja s Ivanićgradskom zbog zaustavljene kolone vozila.

Pročitajte i ovo Vukovar - 1 Uoči Kolone sjećanja Kako je omiljeni profesor tjelesnog i najmlađi gradonačelnik postao onaj koji stvara podjele? "Nekad se pitam postoje li dva Ivana Penave"

Darija je na sudu sve priznala. Kaže kako je svjesna svoje odgovornosti te je odlučila otići na liječenje ovisnosti od alkohola.

"Auto više ne vozim, molim sud da mi oduzme vozačku na dvije godine jer se želim izliječiti i ne želim da se ovo ponovi. Trenutačno ne radim, unazad tri mjeseca, pa mi je plaća minimalna, živim kod roditelja i oni mi pomažu", rekla je Darija.

Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila s ukupno 2900 eura te joj je izrekla dvogodišnju zabranu vožnje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene