Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesretan slučaj

Objavljeno u kakvom je stanju dječak koji je stradao od strujnog udara prilikom prelaska pruge: Ribičkim štapom dodirnuo električne vodove

Aktualno Galerija Željeznička pruga u Križevcima - 1 Željeznička pruga u Križevcima - 1 Foto: Vijesti u 17 Željeznička pruga u Križevcima - 2 Željeznička pruga u Križevcima - 2 Foto: Vijesti u 17 Željeznička pruga u Križevcima - 3 Željeznička pruga u Križevcima - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Željeznička pruga u Križevcima - 4 Galerija 1/4 >>
Jedanaestogodišnjak je ozlijeđen u strujnom udaru prilikom prelaska pružnog prijelaza kad je ribičkim štapom dodirnuo električne vodove. Trenutno se nalazi u Klaićevoj bolnici, a težina ozljeda nije poznata.

Jedanaestogodišnjak je ozlijeđen u strujnom udaru do kojeg je došlo u nedjelju navečer prilikom prelaska pružnog prijelaza kad je ribičkim štapom kojeg je nosio uspravno dodirnuo električne vodove i dobio teške opekline tijela, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

U križevačkoj Ulici Ljudevita Modeca oko 19 sati na pružnom prijelazu ribičkim štapom dijete je dodirnulo električne vodove, a trenutak nepažnje bio je dovoljan da dođe do strujnog udara zbog kojeg je dječaku pružena liječnička pomoć.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u blizini Tuzle - 4 Motiv je ljubomora? Muškarac u BiH ubio ženu pa presudio i sebi: "Nije se ni s kim svađala, dala bi ti zadnji zalogaj kruha da pojedeš"

Policija je događaj okarakterizirala nesretnim slučajem, dijete je najprije prebačeno u koprivničku, a potom u zagrebačku Klaićevu bolnicu gdje se i sada nalazi te ga čeka dugi oporavak. 

Dječak je, ističu iz bolnice, trenutačno u stabilnom stanju.

"On je u jedinici intenzivne njege, pri svijesti, stabilnih vitalnih parametara, ali znatan dio površine tijela - negdje oko 40 posto po procjeni kirurga zahvaćeno je opeklinama drugog i trećeg stupnja. Ovakva težina i vrsta ozljeda zasigurno će zahtijevati višemjesečno liječenje", poručio je Goran Roić, ravnatelj Klaićeve bolnice u Zagrebu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene