Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv je ljubomora?

Muškarac u BiH ubio ženu pa presudio i sebi: "Nije se ni s kim svađala, dala bi ti zadnji zalogaj kruha da pojedeš"

Aktualno Galerija Ubojstvo u blizini Tuzle - 4 Ubojstvo u blizini Tuzle - 4 Foto: Vijesti u 17 Ubojstvo u blizini Tuzle - 3 Ubojstvo u blizini Tuzle - 3 Foto: Vijesti u 17 Ubojstvo u blizini Tuzle - 2 Ubojstvo u blizini Tuzle - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 Ubojstvo u blizini Tuzle - 1 Galerija 1/4 >>
Novi slučaj teškog obiteljskog nasilja zabilježen je u BiH u mjestu Živinice kod Tuzle gdje je muškarac ubio ženu pa potom počinio samoubojstvo, potvrdili su iz policijskih izvora.

Iz lokalne su policije u ponedjeljak potvrdili kako su u nedjelju u večernjim satima dobili dojavu kako su u jednoj kući u naselju Podgajevi u Živinicama pronađena tijela muškarca te žene.

Protiv teškog zločina u Živinicama u BiH kojemu je muškarac u nedjelju ubio ženu pa potom počino samoubojstvo je ljubomora, tvrde u ponedjeljak lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Turisti isto u opasnosti Iran postrožio zakon o hidžabu: Kazne se kreću od 15 godina zatvora do udaranja bičem

"Nije se ni s kim svađala, dala bi ti zadnji zalogaj kruha da pojedeš, nek ona ostane gladna, fina žena, sa svoje dvije curice je živjela", rekla je Rasema. 

"Vidite i sami koliko vlast radi, tek kad se nešto desi tek se tad priča o tome, trebalo je poduzeti velike mjere, pojačati mjere opreza svega, ljudi su, vidite sami, oružja je svuda", dodao je Šefket.

Mediji su objavili kako je počinitelj i samoubojica Mevludin Aljić (58) dok je ubijena žena Tahira Čamdžić (52).

"Dežurni liječnik konstatirao je da je nastupila smrt uslijed uporabe vatrenog oružja. Kriminalistička policija na licu mjesta provela je očevid te se u ovom trenutku istrage može reći da se radi najvjerojatnije o samoubojstvu i ubojstvu", priopćili su iz MUP-a Tuzlanske županije.

Aljić je navodno s Čamdžić bio u izvanbračnoj vezi, a ubio ju je nakon svađe neposredno po njenom povratku iz Njemačke gdje je bila na svadbi svoje kćeri.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ekstremno visoke temperature Bit će pakleno: Peka poklopila zemlju, upaljen crveni meteoalarm

Aljić je u ženu pucao iz pištolja a nema informacija da je Čamdžić ranije prijavila bilo kakav slučaj nasilja.

Nema dodatnih informacija o okolnostima ove tragedije koja se zbila samo deset dana nakon što je 35-godišnju Nizamu Hećimović u Gradačcu ubio njezin bivši partner koji je potom usmrtio još dva muškarca, a tri je osobe ranio te je na kraju također počinio samoubojstvo.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene