Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavlja se

Dječak kojeg je jučer pregazio skuter osjeća se dobro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak iz Poljske, teško ozlijeđen jučer u sudaru gumene brodice sa skuterom koji ga je potom pregazio osjeća se dobro i uskoro će iz riječkog KBC-a biti prebačen u Poljsku na daljnje liječenje, izvijestilo je danas Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture .

"Rekao nam je da se osjeća dobro, prvi mu je šok i bol, kako je rekao, ono najgore, prošlo. I njegovi liječnici su potvrdili da će uskoro s roditeljima u Poljsku na daljnje liječenje", rekao je pomoćnik ministra za sigurnost plovidbe Perica Šolić, koji je 14-godišnjeg dječaka s kapetanom riječke Lučke kapetanije Darkom Glažarom posjetio na odjelu KBC-a Rijeka na Sušaku.

Dječak, koji je s roditeljima došao na ljetovanje u Lopar na otoku Rabu, jučer je teško ozlijeđen u sudaru s jet skiem koji ga je pregazio nakon što je pao u more. Ozlijeđen je u području karlične kosti. S dječakom je na brodu bio njegov otac koji ga je žurno odveo do ambulante nakon čega je zbog teških ozljeda zatražen hitan transport helikopterom do KBC Rijeka.

Jet skijem upravljao je njemački državljanin, utvrdili su djelatnici Lučke ispostave Rab koji su odmah po dojavi u 13 sati stigli na mjesto pomorske nesreće.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene