Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živa na termometru ide prema gore

OPREZ ZA VIKEND Stižu novi toplinski valovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čeka nas topao i vruć vikend, a iz Državnog hidrometeorološkog zavoda stiže i upozorenje na umjerene toplinske valove u dijelovima Hrvatske.

Prema karti koju je DHMZ objavio na svojim stranicama, tijekom subote i nedjelje posebnu pažnju prilikom izlaganja suncu trebaju posvetiti građani Rijeke i osijeka, jer će tamo biti povećana opasnost od toplinskih valova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Prevrtljivi travanj: Meteorolog otkriva kakav nas vikend očekuje Ilustracija vjetrovito i oblačno DHMZ upalio alarme, vrijeme je opasno: "Budite spremni na poremećaje"

I u ostatku Hrvatske bit će toplo i vruće, no bez povećane opasnosti od toplinskih valova. Idealno za odlazak na kupanje ili u prirodu.

U petak nas već ujutro čeka 18 stupnjeva Clezija, koji će se tijekom dana popeti na maksimalnih 30 stupnjeva, a slično će biti i u subotu, s jedinom razlikom u jutarnjoj temperaturi, koja će biti za stupanj viša nego u petak.

Jutarnja temperatura bit će visoka i u nedjelju, no tijekom dana će rasti naoblaka pa će i temperatura pasti na maksimalan prosjek od 23 stupnja za čitavu zemlju.

Prva polovica idućeg tjedna bit će jednako sunčana i vruća, a temperaturni prosjek od 30 stupnjeva vratit će se u srijedu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene