Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fina maneštra

Delicije privukle građane na tržnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirisi i okusi domaćih delicija privukli su brojne građane na pulsku tržnicu gdje su se po promotivnim cijenama 'grijali' uz tople obroke. Specijalitet dana bila je istarska maneštra.

Red pjesme, red plesa i dugi red za tanjur maneštre koja je nestala u rekordnom roku. Domaća istarska delicija dokazano najbolje grije. Dvjestotinjak porcija nestalo je u rekordnom roku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pripremite se Mislite da su cijene hrane otišle u nebo? Zbog ovog razloga ona će i dalje poskupljivati Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

'Odlična je, super! Prava je!', to su komentari koji su se mogli čuti. 'Građani su bili jako zadovoljni što se tiče solidarne cijene od pet kuna', rekao je organizator Elio Jagodić.

'Treba uložiti puno ljubavi i truda, a između ostaloga ide malo pršuta unutra, kobasica domaćih, bobići, trukinje i grah', tajna je koju je odao kuhar Davor Prašina. Maneštra se svidjela čak i turistima.

>> Turisti obožavaju hrvatske delicije

'Kušali smo istarske specijalitete i jako smo zadovoljni', rekla je Ornella iz Italije. Osim maneštre kušale su se i druge istarske delicije. Domaći pekmezi, džemovi, ajvar, sir. Svježe voće i povrće u boci zdravlja.

Ukusni obroci po za svakog prihvatljivoj cijeni svakako razvesele čovjeka. Trenuci su to u kojima se uz dobro raspoloženje barem na kratko zaboravi na sve probleme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene