Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Davor Majetić odlazi s mjesta glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca, koja sada bira njegova zamjenika.


''Davor Majetić izrazio je želju da karijeru nastavi izvan HUP-a, s čime se Izvršni odbor suglasio. Kao prvi i glavni operativac dao je velik doprinos izrastanju HUP-a u vodeću udrugu poslodavaca u Hrvatskoj. Zahvaljujemo Davoru na dosadašnjem radu i želimo mu uspješan nastavak poslovne karijere'', priopćio je Izvršni odbor HUP-a.

''Zahvalan sam na dugogodišnjem povjerenju i prilici da zajedno s članovima HUP-a pridonosim stvaranju bolje poslovne klime i napretku hrvatskog gospodarstva, no nakon deset godina vrijeme je za nove karijerne iskorake'' , kazao je Majetić.

Na stranicama HUP-a objavljeno je da će Izvršni odbor, u skladu sa Statutom udruge, izabrati i imenovati novog glavnog direktora.

Vezani članci Slika nije dostupna TRAŽE KONKRETNE ODGOVORE Postavili strankama i koalicijama 7 ključnih pitanja Slika nije dostupna Poduzetnici ogorčeni: 'Godišnje samo Turističkoj zajednici kupimo jedan jako dobar auto'

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju